fbpx

Schimb acumulator

Schimb acumulator

Detalii serviciu

Bateria este inima autoturismului. Initial, ea pompeaza energie in electromotor, sistemul de aprindere si injectie ca, ulterior, curentul sa fie furnizat de alternatorul masinii.

Intrebari frecvente

Termenul de viata al acumulatorului variaza in functie de modul de exploatare, media fiind de 4 ani, dintre care primele 24 de luni sunt acoperite de garantie.
Pentru a evita disconfortul unei pene de curent, recomandarea e sa verificam starea acumulatorului la fiecare 6 luni sau de la primele semne de pornire greoaie.

Pe langa consultanta alegerii modelului de acumulator potrivit, ne ocupam de inlocuire, redresare, testare, garantie si reciclare. Adica tot pachetul.

  • Consultanta in alegerea modelului de baterie potrivit
  • Diagnoza electronica sistem de pornire si incarcare
  • Verificare si montare baterie
  • Verificare stare cablaje si borne
  • Redresare si garantie baterie
  • Reciclare acumulator vechi

In cazul achizitionarii acumulatorului de la AutoMogul, beneficiezi de toate serviciile GRATUIT: consultanta, verificare, montare, garantie periodica si reciclare.
In situatia in care acumulatorul nu este cumparat in service, costul pachetului de montare, diagnoza si redresare e de 50 RON (TVA inclus).

Evita o pana de curent

Programeaza-te pentru verificarea acumulatorului!

SERVICII UZUALE

GEOMETRIE 3D

Fara o directie reglata corespunzator, siguranta, consumul de combustibil si starea generala a autovehiculului au de suferit.

REVIZIE ULEI

Schimbul de ulei si filtre este cea mai frecventa operatiune de intretinere din viata unui autoturism. Totodata, revizia de ulei este cea mai simpla, eficienta si rapida metoda pentru a-ti proteja motorul.

MECANICA AUTO

De la schimbul placutelor si discurilor de frana, a pivotilor sau a kit-ului de distributie pana la schimbul ambreiajului, a amortizoarelor sau a rulmentilor de roata, la AutoMogul te ajutam cu servicii complete de mecanica.

SCHIMB ACUMULATOR

Bateria este inima autoturismului. Initial, ea pompeaza energie in electromotor, sistemul de aprindere si injectie ca, ulterior, curentul sa fie furnizat de alternatorul masinii.

Ai tarife preferentiale cu cardul VIP

Afla totul despre beneficiile cardului VIP in pagina dedicata