fbpx

Revizie ulei

Revizie ulei

Detalii serviciu

Schimbul de ulei si filtre este cea mai frecventa operatiune de intretinere din viata unui autoturism. Totodata, revizia de ulei este cea mai simpla, eficienta si rapida metoda pentru a-ti proteja motorul.

Intrebari frecvente

Uleiul de motor are rolul de a proteja, lubrifia si raci toate componentele interne motorului. Elementele de filtrare au si ele grija ca uleiul, aerul si combustibilul sa fie pastrate in parametrii un anumit interval de rulaj.
Tinand cont ca pentru majoritatea masinilor revizia are loc o data sau de doua ori pe an, merita s-o tratezi cu un ulei de motor si cu filtre de calitate, pentru a minimiza riscul aparitiei de complicatii ulterioare.

Fiecare producator de autoturisme sau motorizare are un interval prestabilit pentru schimbul de fluide. De regula variaza intre 15.000 km si 30.000 km.
Nefiind o operatiune costisitoare, recomandarea noastra este ca intre 8.000 km si 12.000 km sa efectuam schimbul de ulei de motor si filtre.
Asa esti sigur ca indiferent de conditiile de exploatare (trafic ingreunat, mediu, orele de functionare la ralanti, porniri si opriri dese, functionarea in afara regimului termic optim), motorul este protejat si uzura componentelor mecanice este minima.

Schimbul de fluide si filtre e printre cele mai frecvente operatiuni la AutoMogul. Metoda pe care o aplicam si recomandam este scurgerea gravitationala a uleiului.
Te ajutam atat cu schimbul uleiului de motor, filtrelor de ulei, aer, combustibil si de habitaclu, cat si cu consultanta profesionala in alegerea lor.
De asemenea, ne ocupam si de uleiul de transmisie automata, manuala, a cutiei de transfer sau a diferentialelor.

  • Inlocuirea elementelor de filtrare - ulei, aer, combustibil si polen
  • Schimbul de ulei de motor si/sau ulei de transmisie
  • Verificare scurgeri si pierderi
  • Inspectie nivel si stare lichide intretinere
  • Consultanta profesionala in alegerea modelului de ulei si filtre potrivite

Revizia completa de ulei de motor si filtre costa 100-150 RON (TVA inclus), in functie de moterizare si model. Doar schimbul de ulei si filtru de ulei costa 40-60 RON (TVA inclus). Mai multe detalii gasesti in pagina dedicata cu tarife, de unde poti cere o oferta dedicata pentru masina ta.

Pastreza-ti motorul ca nou!

Si programeaza-te pentru urmatoarea revizie!

SERVICII UZUALE

GEOMETRIE 3D

Fara o directie reglata corespunzator, siguranta, consumul de combustibil si starea generala a autovehiculului au de suferit.

REVIZIE ULEI

Schimbul de ulei si filtre este cea mai frecventa operatiune de intretinere din viata unui autoturism. Totodata, revizia de ulei este cea mai simpla, eficienta si rapida metoda pentru a-ti proteja motorul.

MECANICA AUTO

De la schimbul placutelor si discurilor de frana, a pivotilor sau a kit-ului de distributie pana la schimbul ambreiajului, a amortizoarelor sau a rulmentilor de roata, la AutoMogul te ajutam cu servicii complete de mecanica.

SCHIMB ACUMULATOR

Bateria este inima autoturismului. Initial, ea pompeaza energie in electromotor, sistemul de aprindere si injectie ca, ulterior, curentul sa fie furnizat de alternatorul masinii.

Ai tarife preferentiale cu cardul VIP

Afla totul despre beneficiile cardului VIP in pagina dedicata