fbpx

Piese auto

Piese auto

Detalii serviciu

Pentru ca serviciul sa fie complet si tu sa-ti lasi grijile auto in seama noastra, avem la dispozitie un depozit plin cu piese auto gata de livrare si montare.
Pe langa depozitul propriu, colaboram cu cei mai mari distribuitori si importatori OFICIALI din Romania pentru a asigura livrarea rapida a pieselor necesare.
Furnizam doar repere autentice, calitative, care vin insotite de certificat de conformitate si garantie.

Intrebari frecvente

Indiferent daca s-au tocit placutele de frana, ambreiajul e uzat sau doar e timpul pentru revizia de ulei si filtre, te ajutam cu piese auto de calitate din stoc sau cu livrare imediata de la partenerii nostri.
Pentru a eficientiza tot procesul de reparatie, tot noi avem grija de verificarea compatibilitatii pieselor cu masina ta. Astfel, totul decurge ca la carte, fara batai de cap sau piese neconforme.

In primul rand, consultanta. Totul pleaca de aici.
Avem grija sa luam decizia corecta impreuna, alegand piese auto de calitate incadrate in bugetul fiecaruia.
De partea din spate nu trebuie sa-ti faci griji. Ne ocupam noi de compatibilitate, verificare, conformitate si, in cazuri mai putin dorite, de garantie.

Nu pleca de la premisa ca “la service sunt piesele scumpe”. La AutoMogul iti demonstram contrariul!
Salveaza si mai mult! Ai tarife preferentiale la manopera si multe beneficii incluse in cardul VIP. Afla totul despre beneficiile cardului VIP in pagina dedicata.
Lasa-ti grijile auto in seama noastra si cere o cotatie de piese si manopera.

Ai tarife preferentiale cu cardul VIP

Afla totul despre beneficiile cardului VIP in pagina dedicata

SERVICII UZUALE

GEOMETRIE 3D

Fara o directie reglata corespunzator, siguranta, consumul de combustibil si starea generala a autovehiculului au de suferit.

REVIZIE ULEI

Schimbul de ulei si filtre este cea mai frecventa operatiune de intretinere din viata unui autoturism. Totodata, revizia de ulei este cea mai simpla, eficienta si rapida metoda pentru a-ti proteja motorul.

MECANICA AUTO

De la schimbul placutelor si discurilor de frana, a pivotilor sau a kit-ului de distributie pana la schimbul ambreiajului, a amortizoarelor sau a rulmentilor de roata, la AutoMogul te ajutam cu servicii complete de mecanica.

SCHIMB ACUMULATOR

Bateria este inima autoturismului. Initial, ea pompeaza energie in electromotor, sistemul de aprindere si injectie ca, ulterior, curentul sa fie furnizat de alternatorul masinii.