fbpx

Cerere Oferta

Cerere Oferta

COMPLETEAZA FORMULARUL

Si primesti o oferta personalizata

  DETALII AUTOVEHICUL

  ATASEAZA IMAGINE


  DETALII CONTACT

  FAQ

  Cele mai frecvente intrebari

  Nimanui nu-i place graba. De cele mai multe ori ea vine la pachet cu stres, presiune si o sansa mai mare de a gresi. La AutoMogul chiar nu merge cu “lasa, ma, ca merge si asa”. Ne facem treaba cu simt de raspundere, ca la carte. Tocmai de aceea, pentru ca totul sa merga uns, o programare in prealabil e musai.

  Constatarea este GRATUITA daca reparatia defectului se efectueaza la noi in service. In cazul in care decizi sa nu remediezi defectul la noi, verificarea costa 50 RON (TVA inclus).
  Mai multe detalii gasesti in pagina dedicata cu tarife, de unde poti cere o oferta dedicata pentru masina ta.

  Fiecare producator de autoturisme sau motorizare are un interval prestabilit pentru schimbul de fluide. De regula variaza intre 15.000 km si 30.000 km.
  Nefiind o operatiune costisitoare, recomandarea noastra este ca intre 8.000 km si 12.000 km sa efectuam schimbul de ulei de motor si filtre.
  Asa esti sigur ca indiferent de conditiile de exploatare (trafic ingreunat, mediu, orele de functionare la ralanti, porniri si opriri dese, functionarea in afara regimului termic optim), motorul este protejat si uzura componentelor mecanice este minima.

  Reglarea directiei poarta mai multe denumiri pe strada: geometrie, unghi de fuga, directie. Toate inseamna acelasi lucru. Este o operatiune de mentenanta care presupune reglarea unghiurilor rotilor astfel incat sa se incadreze in specificatiile si normele impuse de producatorul masinii.

  Termenul de viata al acumulatorului variaza in functie de modul de exploatare, media fiind de 4 ani, dintre care primele 24 de luni sunt acoperite de garantie.
  Pentru a evita disconfortul unei pene de curent, recomandarea e sa verificam starea acumulatorului la fiecare 6 luni sau de la primele semne de pornire greoaie.

  Asemenea constatarii mecanice, diagnoza electronica sau testerul este primul pas in verificarea si identificarea problemelor de natura electronica sau electrica.

  Ofera indicatii numerice pretioase, parametrii de rulare, coduri de erori, erori stocate, programari, interpretari, rescrieri si lista poate continua.

  Termenul de garantie pentru manopera este cel impus de legislatia in vigoare, adica 3 luni de la data montarii. Pentru piesele auto, garantia este de 24 de luni, cu mici exceptii (filtre, fluide, becuri, repere considerate consumabile etc.). Stai linistit, toate aceste detalii iti sunt oferite atunci cand ne vizitezi. Te asteptam!

  SERVICII UZUALE

  GEOMETRIE 3D

  Fara o directie reglata corespunzator, siguranta, consumul de combustibil si starea generala a autovehiculului au de suferit.

  SCHIMB ACUMULATOR

  Bateria este inima autoturismului. Initial, ea pompeaza energie in electromotor, sistemul de aprindere si injectie ca, ulterior, curentul sa fie furnizat de alternatorul masinii.

  MECANICA AUTO

  De la schimbul placutelor si discurilor de frana, a pivotilor sau a kit-ului de distributie pana la schimbul ambreiajului, a amortizoarelor sau a rulmentilor de roata, la AutoMogul te ajutam cu servicii complete de mecanica.

  REVIZIE ULEI

  Schimbul de ulei si filtre este cea mai frecventa operatiune de intretinere din viata unui autoturism. Totodata, revizia de ulei este cea mai simpla, eficienta si rapida metoda pentru a-ti proteja motorul.

  Ai tarife preferentiale cu cardul VIP

  Afla totul despre beneficiile cardului VIP in pagina dedicata