fbpx

Constatare in vederea cumpararii

Constatare in vederea cumpararii

Detalii serviciu

Achizitia unui autoturism, pentru majoritatea dintre noi, se intampla doar de cateva ori in viata. Tocmai de aceea, acest eveniment trebuie incadrat si asumat ca o decizie importanta pentru noi, familia noastra si trebuie tratat cu seriozitate.

Nici un sofer nu vrea sa fie pacalit atunci cand isi achizitioneaza un autoturism second-hand.
La Automogul te ajutam cu o verificare amanuntita a masinii, cap-coada, si te consiliem sa iei cea mai buna decizie pentru tine, ca tu sa te intorci la viata ta impacat ca ai facut alegerea corecta si ca ai masina sigura pe care te poti baza in drumurile tale.

Intrebari frecvente

Probabil nu sunt nici singurul, nici ultimul care si-a luat “teapa” la achizitia unei masini second-hand. De la entuziasmul acestei decizii si impulsul achizitiei, la lipsa de cunoastere intr-un domeniu mai putin familiar noua sau poate un vanzator siret care stie cum sa mascheze defectele unei masini la mana a doua. Cu totii am trecut prin asta.

La AutoMogul te ajutam sa eviti greselile unei achizitii nepotrivite, pe care le-am facut si noi in trecut!

Dupa ce ai discutat cu proprietarul masinii, ai vazut autoturismul si te-ai inteles pe partea financiara a lucrurilor, urmatorul pas e sa-i propui sa mergeti la service pentru o constatare si un punct de vedere pertinent.
Daca nu e de acord, recomandarea noastra este sa treci mai departe si sa mai cauti.

Constatarea in vederea achizitionarii unui autoturism are un singur scop: SA EVITI sa faci o achizitie gresita!

Si pentru asta, noi te ajutam cu un intreg proces de verificari amanuntite, care sa elimine orice semn de intrebare pe care l-ai avea despre masina. Atat de simplu.

 • Constatare mecanica amanuntita
 • Diagnoza electronica
 • Verificare stare si uzura componente mecanice
 • Inspectie vizuala elemente caroserie
 • Inspectie vizuala suduri si rugina
 • Inspectie scurgeri si pierderi
 • Verificare nivel si stare lichide intretinere
 • Verificare stare acumulator
 • Verificare sistem vizibilitate
 • Verificare stare anvelope si jante
 • Proba de drum
 • Necesar piese de schimb
 • Consiliere si recomandare profesionala

Constatarea in vederea achizitionatii unui autoturism costa 250 RON (TVA inclus).
Si crede-ma, merita toti banii! Te scapa de costuri mult mai mari in cazul in care iei o decizie gresita atunci cand cumperi o masina second-hand.

EVITA o achizitie gresita!

Si programeaza-te pentru o constatare in vederea cumpararii!

SERVICII UZUALE

GEOMETRIE 3D

Fara o directie reglata corespunzator, siguranta, consumul de combustibil si starea generala a autovehiculului au de suferit.

REVIZIE ULEI

Schimbul de ulei si filtre este cea mai frecventa operatiune de intretinere din viata unui autoturism. Totodata, revizia de ulei este cea mai simpla, eficienta si rapida metoda pentru a-ti proteja motorul.

MECANICA AUTO

De la schimbul placutelor si discurilor de frana, a pivotilor sau a kit-ului de distributie pana la schimbul ambreiajului, a amortizoarelor sau a rulmentilor de roata, la AutoMogul te ajutam cu servicii complete de mecanica.

SCHIMB ACUMULATOR

Bateria este inima autoturismului. Initial, ea pompeaza energie in electromotor, sistemul de aprindere si injectie ca, ulterior, curentul sa fie furnizat de alternatorul masinii.

Ai tarife preferentiale cu cardul VIP

Afla totul despre beneficiile cardului VIP in pagina dedicata