fbpx

Garantie

Garantie

Garantie pentru manopera si piese auto

1. Conformitate

Produsele comercializate de catre AutoMogul sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori.
Majoritatea produselor comercializate de catre AutoMogul sunt de echipare originala in productia mondiala de autoturisme, neexistand diferente intre acestea si cele destinate pietei pieselor de schimb.

2. Garantie pentru piese auto si accesorii

Se acorda garantie pentru produsele comercializate de catre AutoMogul dupa cum urmeaza:

  • 24 luni pentru toate produsele, cu exceptia urmatoarelor categorii de produse care sunt considerate consumabile: solutii de spalat parbriz, uleiuri, aditivi, antigel, lichid de frana, filtre (de ulei, aer, combustibil etc.), becuri, stergatoare de parbriz si accesorii auto.

Pentru produsele care au garantie acordata de producator, aceasta se va aplica conform cu documentatia producatorului. Pentru curele si alte componente ale sistemului de distributie se acorda garantie in conditiile specificate in documentatia producatorului, respectiv in limita numarului de kilometri sau a perioadei de timp la care producatorul autoturismului in cauza recomanda schimbarea componentelor sistemului.
Termenul de valabilitate pentru lubrifianti este de 36-60 de luni de la data ambalarii, asa cum este mentionata pe ambalaj.

Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului.
Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.
Termenul de garantie curge de la data inscrisa pe factura/bonul de vanzare.

3. Garantie pentru manopera

Se acorda garantie pentru serviciile de manopera in service-ul AutoMogul dupa cum urmeaza:

  • 3 luni pentru manopera unei operatii de service, garantie care acopera defectiunile provocate datorita montajului incorect a piesei înlocuite.
    Uzura naturala si lucrarile de reglaj sunt excluse de la garantie.