fbpx

Constatare

Constatare

Detalii serviciu

Fie ca e vorba de traseul electric, trenul de rulare sau acumulatorul autovehiculului, totul incepe cu o constatare bine facuta!

Intrebari frecvente

Verificarea este primul pas in procesul de intretinere, remediere sau reparatie a masinii.
Totodata este o operatiune care te ajuta sa salvezi bani si timp, punand in vizor eventualele defecte inca de la inceput.

Recomandarea noastra este de a verifica preventiv autoturismul. Doua constatari pe an, una primavara si una toamna, sunt suficiente pentru a mentine sub control bunastarea masinii.
Bineinteles, verificarile se efectueaza si cand sesizam o neregula in comportamentul sau starea autoturismului: zgomote, jocuri, vibratii sau erori in bord.

Iti sarim in ajutor cu o inspectie dedicata in urma careia sa dezvaluim eventualele nereguli ale masinii. Este mai usor sa previi decat sa tratezi. In urma constatarii, iti oferim consultanta profesionala in alegerea pieselor pentru reparatie.

  • Testare jocuri tren rulare
  • Verificare stare si uzura componente mecanice
  • Inspectie scurgeri si pierderi
  • Verificare nivel si stare lichide intretinere
  • Proba de drum

Constatarea tehnico-mecanica este GRATUITA daca reparatia defectului se efectueaza la noi in service. In cazul in care decizi sa nu remediezi defectul la noi, verificarea costa 50 RON (TVA inclus).
Mai multe detalii gasesti in pagina dedicata cu tarife, de unde poti cere o oferta dedicata pentru masina ta.

Si nu uita: Constatarea este GRATUITA!

Daca reparatia defectului se efectueaza la noi!

SERVICII UZUALE

GEOMETRIE 3D

Fara o directie reglata corespunzator, siguranta, consumul de combustibil si starea generala a autovehiculului au de suferit.

REVIZIE ULEI

Schimbul de ulei si filtre este cea mai frecventa operatiune de intretinere din viata unui autoturism. Totodata, revizia de ulei este cea mai simpla, eficienta si rapida metoda pentru a-ti proteja motorul.

MECANICA AUTO

De la schimbul placutelor si discurilor de frana, a pivotilor sau a kit-ului de distributie pana la schimbul ambreiajului, a amortizoarelor sau a rulmentilor de roata, la AutoMogul te ajutam cu servicii complete de mecanica.

SCHIMB ACUMULATOR

Bateria este inima autoturismului. Initial, ea pompeaza energie in electromotor, sistemul de aprindere si injectie ca, ulterior, curentul sa fie furnizat de alternatorul masinii.

Ai tarife preferentiale cu cardul VIP

Afla totul despre beneficiile cardului VIP in pagina dedicata