fbpx

Diagnoza electronica

Diagnoza electronica

Detalii serviciu

Masinile din ziua de azi sunt niste calculatoare pe roti. Fara echipament si personal instruit in diagnoza electronica, nu rezolvi problemele.

Ce bine ca ai nimerit la noi! 🙂

Intrebari frecvente

Asemenea constatarii mecanice, diagnoza electronica sau testerul este primul pas in verificarea si identificarea problemelor de natura electronica sau electrica.

Ofera indicatii numerice pretioase, parametrii de rulare, coduri de erori, erori stocate, programari, interpretari, rescrieri si lista poate continua.

Un martor aprins in bord, fluctuatii in functionarea motorului, lipsa puterii si multe astfel de nereguli sunt indicatii clare ca trebuie sa-i facem o testare electronica.
Bineinteles, inspectia vizuala, constatarea mecanica si diagnoza electronica merg mana in mana. Te ajutam cu toate!

Simplu. Personal instruit si aparatura de diagnoza de ultima generatie. Reteta perfecta pentru a identifica orice neregula de natura electronica sau electrica.

Costul pentru testarea electronica este de 100 RON (TVA inclus).

Nu lasa pe maine ce poti programa de azi! 🙂

Programeaza-te pentru o diagnoza electronica!

SERVICII UZUALE

GEOMETRIE 3D

Fara o directie reglata corespunzator, siguranta, consumul de combustibil si starea generala a autovehiculului au de suferit.

REVIZIE ULEI

Schimbul de ulei si filtre este cea mai frecventa operatiune de intretinere din viata unui autoturism. Totodata, revizia de ulei este cea mai simpla, eficienta si rapida metoda pentru a-ti proteja motorul.

MECANICA AUTO

De la schimbul placutelor si discurilor de frana, a pivotilor sau a kit-ului de distributie pana la schimbul ambreiajului, a amortizoarelor sau a rulmentilor de roata, la AutoMogul te ajutam cu servicii complete de mecanica.

SCHIMB ACUMULATOR

Bateria este inima autoturismului. Initial, ea pompeaza energie in electromotor, sistemul de aprindere si injectie ca, ulterior, curentul sa fie furnizat de alternatorul masinii.

Ai tarife preferentiale cu cardul VIP

Afla totul despre beneficiile cardului VIP in pagina dedicata